azúrová stužka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Navždy ostane prázdne miesto v srdci

Dočítala som sa, že v srdci každého človeka ostane nejaké tmavé miesto, ktoré patrí osobe, ktorá bola, ale už sa nikdy nevráti...
Po dlhom čase mám nový vzťah. Konečne som našla osobu, ktorá je mojím najlepším priateľom, partnerom aj milencom v jednom. Plánujeme spoločnú budúcnosť. Som šťastná. Nakoľko sme obaja prežili podobné traumy v predošlých vzťahoch, spolu sa z toho vylízali, najprv ako kamaráti s dôverou v podporu a pomoc, až nakoniec tento vzťah prerástol do niečoho hlbšieho. Viem, že je to osoba, s ktorou chcem prežiť zvyšok života. Úplne mu dôverujem. Ale je tu moje tmavé miesto v srdci. Napriek všetkému, čo mi môj bývalý urobil, nedokážem naňho zabudnúť. Viem, že sa už nikdy nevráti. Nemám bláznivé happyendové ilúzie. Z toho som už vyrástla. Napriek tomu, sedím v kuchyni pozerám si spoločné foto a myslím na to, čo bolo. A bolo to krásne. Verím v to, že človek môže stretnúť len jednu osudovú lásku, čo ho poznačí na celý život. A pre mňa to bol ON. Nie som vo vzťahu, len preto aby som mala vzťah. Dnes už viem, že nikdy k nikomu nebudem cítiť to, čo som vtedy cítila k nemu. Preto som dala šancu človeku, ktorý ma nesmierne miluje, a budem robiť všetko preto, aby som mu túto lásku čo najviac opätovala a nikdy ho nesklamala. Dávam mu celý zvyšok môjho srdca, až na to jedno miesto. A tak si občas v tichej chvíli otvorím pomyselné dvere do mojej 13. komnaty a spomínam. Na to, čo malo byť, a viac už nebolo. Možno časom vyblednú spomienky a prekryjú ich nové, v to verím.

Sila jedného vzťahu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014