azúrová stužka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úprimná spoveď mladej odmietnutej ženy

Je neskorá jar a všetko je v rozpuku. Bolesť. Toľko veľa bolesti. Vnútro sa jej samé trhá na kusy a ona s tým nedokážem nič urobiť. Chce kričať, no nevládze. A preto píše...
Tá nekonečná bolesť. Žijem ako v delíriu. Neviem, ako plynú dni. Cítim iba samú bolesť, zviera ma to zvnútra. Chcela by som sa vykričať, no vyjde so mňa iba ston pripomínajúci chripot umierajúceho zvieraťa. V celom tele aj duši prázdnota. Sedím v kúte schúlená, slzy sa rynú ako potoky, nedokážem ich zastaviť. Stojím v sprche utieram si tvár, zbytočne, hneď je celá opäť mokrá. Stále si kladiem pár otázok dookola... Čo som urobila zle ? Kedy sa to vlastne zlomilo ? Prečo som sa nepoučila ? Načo som to vôbec začínala ? Prečo som sa vlastne dala nahovoriť na nový vzťah, keď viem, že rozchody tak extrémne nezvládam ? Ako som mohla uveriť slovám, že on ma určite neopustí ? Nie som schopná zvládnuť tú samotu, s ktorou som ostala. Niečo vo mne stále kričí a trápi sa. Ostala so mňa iba krásna schránka bez citu, ktorá sa nevie z ničoho tešiť. Neviem absolútne nič robiť, ani len sa venovať svojim koníčkom, ktoré ma normálne veľmi bavia. Žiaľ, nie som ten typ človeka, ktorému rozchod nič nerobí. Proste sa naštve a ide ďalej. Ja sa strašne trápim. Kto veľmi miluje, ten aj kurevsky hrozne trpí. Neznášam samu seba, že sa viem takto úplne obetovať do každého vzťahu. Aby som bola ako tak v kope a vôbec mohla písať, musela som do seba natrepať asi škatuľku liekov a cigariet. Do toho pohár vína a verím, že sa možno konečne vyspím. Kiež by som sa nezobudila. Nemusela zdieľať prázdnu posteľ, na ktorej si presne pamätám, ako sme spolu ležali. Samozrejme že však nadíde ráno, a ja sa zobudím do ďalšieho dňa bez konca. Kde jedinou mojou prioritou je zabudnúť, zmieriť sa, a pokúsiť sa ísť ďalej. Pokiaľ do môjho života nevpadne ďalšia osoba, ktorá mi bude tvrdiť, že chce, aby som bola jedinou partnerkou po zbytok jeho života. Zabudne však na to, ako rýchlo si vie prehodnotiť svoje hodnoty, a potom len tomu druhému zdeliť, že je koniec. Preto prosím všetkých potencionálnych záujemcov. Ak Vám aspoň trošku na mne záleží, nezačínajte si so mnou. Radšej ma oblúkom obíďte. Lebo toto utrpenie nestojí za tie chvíle zaláskovania. Som sama, na samotu zvyknutá, a nedokážem zvládať to, že jeden deň sa tvárime že chceme spolu život, a na druhý sú to len bezvýznamné vety. Vďaka.

Sila jedného vzťahu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014