azúrová stužka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A tak na terase

zhrniem troška novinky posledných dní a vývojov vo vzťahoch ...
A tak sedím si doma na terase s cigaretkou v ruke, pustím si hudbu z telefónu, pozriem sa na nádhernú bezoblačnú oblohu a rozmýšľam. Čo sa mi stalo v poslednej dobe. Skončila som vzťah. O tom, aké to bolo a ako to dopadlo som už písala. Teraz som už dlhšiu dobu sama. Vyrovnaná s tým čo bolo, a pripravená na niečo  nové. No zatiaľ nechcem vzťah a na niekoho sa viazať. Celkom by mi stačil nejaký klasický firend with benefits-  niekto s kým budem v kontakte, písať si, stretávať sa jak s kamošom na pive, a občas si urobiť akože romantický večer, a spríjemniť si chvíle samoty. 
No zjavne plno mládencov ani netuší, čo to obnáša aj keď to chcú. Dostala som asi 10 záujemcov z radov mojich známych. Najprv som si robila akože výberové konanie. S niekým som išla do mesta, pokecala o tom čo by som chcela.  S inými, ktorí tvrdili, že už mali milenecké vzťahy som to rovno skúsila. Avšak z oboch skupín prípadov, nakoniec nič nevzišlo, pretože keď mi chlap zahlási, budem s tebou spať, ale na pivo nepôjdeme, aby nás náhodou niekto spolu nevidel, môžme sa však prejsť v noci po meste, či dokonca aby sme sa iba na ulici sa max iba pozdravili, ma vytáča. Takže bolo zrejmé, že sa im neozvem, alebo im napíšem, že som si našla niečo iné. Potom je tu ešte zaujímavejšia skupina, ktorá tvrdí, že by chceli aj niečo viac ako len byť kamarátom, ale že mi dajú čas na vyrovnanie sa z rozchodom, no keď im ukážem, že sa mi dá dostať pod sukňu aj bez namotávačiek, tak zrazu už vlastne babu ani zatiaľ nechcú. A nezabúdajme na skupinku, ktorá si myslí, že ma oblbne tým, že príde ku mne na film, čaká na posteli, že niečo bude, a že to začnem ja :)
A tak sedím na terase, rozmýšľam, či mám vôbec chuť s niekým takým niečo riešiť. Lebo si tak predstavím plán najbližších dní a je mi do smiechu. Teraz je piatok, chlap č.1 žúruje s kamošmi v bare, č.2 je zničený doma a chystá sa na zajtrajšiu oslavu, č. 3 sa radšej neozývam, lebo má u mňa niečo zabudnuté a keď sa vráti zase sa len vykvasí na gauč a bude čakať že sa po ňom vrhnem, č. 4 má aspoň toľko rozumu, že mu došlo, že asi o niečo také nestojím, č. 5 sa tvári, že je smrteľne zaneprázdnený, lebo nevie povedať, že sme si nesadli. Okrem toho radšej nespomínam hárem chlapcov-junákov, ktorým vidím zabuchnuté očka v tvári, a keby som sa len náhodou zmienila o tom, že som voľná, tak mi už telefón neprestane zvoniť.
A tak sedím sama na terase, a zisťujem, aké je pekelne ťažké mať kamaráta, ktorý si o Vás nemyslí, že nerobíte nič iné len čakáte, kedy sa mu veľkomožne uráči ozvať sa, že sa mu zachcelo dôjsť, a urobil si na Vás konečne čas. A neviem pochopiť, ako si môžu dotyčný páni myslieť, že sú jediní, čo majú o Vás záujem, a že Vy máte so založenými rukami pozerať do blba a vyčkávať, kedy sa im zachce zavolať. Mám Vás všetkých rada chlapci :)

postoje o mne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014